Top Ten Tvångsläsning

Jag är inte mycket för att styrs min läsning eller tvinga fram den så därför blir det bara en topp fem idag när The Broke and the Bookish vill att vi ska lista tio böcker vi tvingats läsa:

1. Alex Schulmans självbiografi (?) Skynda att älska tyckte jag var ganska dålig, faktiskt. Känns ju elakt att säga så om en självbiografi men jag gillade den inte alls. Det var en bokcirkel jag var med i på jobbet som valde denna.

2. George RR Martins Kampen om Järntronen (Game of Thrones) tyckte jag verkligen inte om. Också en bokcirkel-bok, men ”privat” och jag läste inte ut den.

3. Max Brooks Världskrig Z var i samma bokcirkel som Game of Thrones och det var heller inte min typ av bok. Läste inte ut den här heller. Men jag lottade ut den!

4. Carl-Johan Vallgrens Den vidunderliga kärlekens historia var till samma bokcirkel som nr. 2 och 3 men denna valde jag själv att vi skulle läsa! Denna läste jag ut, men gillade inget vidare.

5. Dags för en bok jag ”tvingades” läsa men som jag gillade: Godnatt Mister Tom av Michelle Magorian. Den läste jag på högstadiet och ÄLSKADE. Det var den eller Anne Franks dagbok och Anne Frank har jag inte läst än idag. Men den står i hyllan och väntar!

Annons

6 reaktioner till “Top Ten Tvångsläsning

  1. Godnatt Mister Tom är verkligen underbar! Vi hade högläsning med den när jag gick i mellanstadiet och jag älskade den så mycket att jag köpte ett ex några år senare. Den tåldes definitivt att läsas om 🙂

  2. Kampen om järntronen har jag inte läst. Än. Första boken står i hyllan. Däremot har jag sett de två första säsongerna på TV och de är alldeles lysande 🙂

  3. Schulmans bok tyckte jag var helt okej och Kampen om Järntronen har jag i bokhyllan oläst, även om jag ligger väldigt mycket före den senare boken rent tv-seriemässigt 😉

  4. Godnatt mister Tom är verkligen underbar!
    Och jag håller helt med dig om Kampen om järntronen. Jag älskar tv-serien och köpte hem de tre första böckerna i serien direkt, då jag trodde att jag självklart också skulle gilla böckerna. Men nej… läste inte ens ut den och de andra böckerna står fortfarande olästa i bokhyllan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s