Fem frågor och fem svar

Det här är ytterligare en enkät som cirkulerat ett tag som jag hoppar på lite sent. Jag hittade den hos Malin.

Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?

Ingen speciell tror jag. Jag började blogga för cirka ett år sedan och hade läst ett fåtal bloggar regelbundet tidigare. Några månader innan jag skred till verket gick jag och funderade på om jag skulle orka/våga starta en egen – men vad skulle den handla om?! Livet på landet? Katter? … Nej böcker så klart! Det som verkligen fick min ända ur vagnen var att jag upptäckte 2XL som startades i augusti 2012, och att jag började läsa andra bokbloggar och kommentera. Då kände jag att jag ville skriva själv!

Hur väljer du ämnen att blogga om?

Jag recenserar de böcker jag läser, hoppar på en del återkommande utmaningar såsom Bokbloggsjerkan och En smakebit på söndag.

Vad vet de flesta inte om dig?

Jag är inte speciellt hemlighetsfull, men jag pratar inte så mycket om min blogg på jobbet eller bland vänner. Omvänt så skriver jag inte så mycket om mitt privatliv, jobb och annat på bloggen. Men om du är nyfiken på något så fråga!

Vilka tre ord beskriver din stil bäst?

Bloggstil? Åh det vet jag inte. Klädstil? Vet inte heller. Livsstil? Djur, natur och böcker! Instagramstil? Katter, hästar och natur.

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?

Läsa böcker, vara med min man och vänner, vara i stallet och pyssla om och rida min häst, äta gott, dricka gott… ”Allt som gör livet värt att leva” som det brukade heta i gamla brevkompis-annonser.

Tagga andra att delta i enkäten är det kanske lite sent att göra, men om du inte gjort den ännu men gärna vill, så gör slag i saken, vettja!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s