Lissabon-boktips efterlyses!

I höst ska jag åka på långweekend till Lissabon. Det ska bli spännande – jag har aldrig varit där men hört mycket gott om staden! Jag tycker det är roligt att ladda upp med en bok som utspelar sig på resmålet innan jag kommer dit, men kan inte påminna mig om att jag känner till någon bok som utspelar dig där, eller i Portugal överhuvudtaget…

Jo. José Saramago – Historien om Lissabons belägring står redan i hyllan men jag känner mig lite tveksam till att jag och herr Saramago kommer att komma speciellt bra överens. Sätter han aldrig punkt?!

Så: nu vill jag ha alla era Lissabon- och Portugal-boktips! Peppra mig bara!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s