Tävla hos Fru E!

Fru E:s böcker fyller fem år idag. Det vill jag gratulera, Books ABC är ju inte ens ett år än!

Fru E lottar ut ett presentkort på Adlibris, och det måste jag ju vara med och ha chans på! För att vara med ska man helt enkelt berätta om vilken bok (för max 200 kronor) man skulle välja, och nu ska ni få höra:

Jag vill hjärtans gärna läsa Wolf Hall!

Jag köpte nummer två i den tänkta trilogin (Bring Up the Bodies) men det är väl vettigt att läsa Wolf Hall först, eller hur? Annars går jag och filurar på min nästa bokbeställning från samma nätbokhandel. Den kommer nog innehålla de fyra första böckerna i serien om Rebecka Martinsson. Och tänk, de fyra (i pocket) skulle också kosta knappt 200 kronor… 🙂

 

Grattis igen, Fru E! Hoppas femårsdagen (och bröllopsdagen) blir riktigt toppen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s