Halvvägs!

Jag är halvvägs till mitt läsmål 2013! Tjoho för mig.

Tanken var att jag skulle läsa 80 böcker (även noveller räknas) under året. 2012 blev det 60 (fast jag förde inte bok över min läsning under hela året, lika analt som jag gör nu). Visserligen är det två böcker jag inte läst ut (Femtio nyanser av honom och Jellicoe Road) men jag räknar även dem. Dels för att de också är läsupplevelser, och dels för att om jag nu räknar en novell på säg tjugo som en ”pinne” så borde jag väl kunna räkna hundra sidor i en bok som en pinne också.

Det är ju jag som bestämmer 🙂

Dessutom känner jag på mig att jag kommer ge upp både Världskrig Z av Max Brooks och Berg har inga rötter av Manne Fagerlind. Den första är bra, men för läskig och äcklig för mig och den andra är säkert också bra men fångar mig inte alls. Men jag ska inte ge upp riktigt än 😊

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s