Kysser bokmässan farväl

Många roliga saker händer relativt samtidigt i slutet av september!

Förhoppnings får jag gå en jobb-kurs i Stockholm samma vecka som bokmässan drar igång. Den hade kanske inte hindrat mitt bokmässe-gående, men väl min ork. Något som däremot blir väldigt svårt är att vara på två ställen samtidigt. Särskilt när ställena är Stockholm och Göteborg.

Spanska ridskolan kommer nämligen till Sverige och Globen på bokmässe-helgen! De har varit i Sverige ett fåtal gånger, bland annat 1992 då jag såg dem. Det var en häftig upplevelse som jag gärna vill ha igen, så bokmässan får vänta på mig ett år till. Varför den heter ”spanska” när den ligger i Wien och använder Lippizaner-hästar, ursprungligen från Slovenien, har sin förklaring. Men det jag är mest intresserad av är att se de vackra, kraftfulla hästarna göra avancerade gymnastiska övningar ovan mark.

Nej, jag ska inte testa det hemma 🙂

Annons

4 reaktioner till “Kysser bokmässan farväl

  1. Ibland krockar allt roligt med varandra, men Bokmässan kommer alltid tillbaka så att missa ett år är trots allt inte hela världen. Spanska ridskolan är som sagt inte alltid i Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s