Bokstavsutmaning: Q, X, Ä

När det blir så här svårt är jag nästan glad att Malins utmaning nu är slut! Skämt åsido, nu är det bara de svåraste bokstäverna Q, X och Ä kvar. Malin kör dom i samma inlägg. (Tack för det!)

Karaktär:
Jag har verkligen känslan av att jag läst någon bok där det fanns en Mr X. Men jag kommer inte på vilken! Annars så finns ju Quirrel, från Harry Potter-böckerna som Malin tog upp. Och kommissarie (?) Q från Liza Marklunds böcker.

Författare:
Här går jag bet…
Bok:
Det finns väldigt många böcker vars titel börjar med ”Äntligen”; Barnböcker såsom Äntligen bajs, Äntligen godnatt, Äntligen syskon. Ungdomsböcker såsom Äntligen två och självhjälpsböcker såsom Äntligen äter jag vad jag vill. På Q finns också Queen of Babble-böckerna av Meg Cabot.

Annons

2 reaktioner till “Bokstavsutmaning: Q, X, Ä

  1. Alltså, det var inget bra drag att spara de svåraste till sist… Förmodligen har jag försökt blunda för dem och bara kört på med de lättare så länge det fanns sådana. 🙂 Men nu är alla bokstäver avklarade! Yay! Jag borde fira med skumpa eller så i kväll. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s