30 Days of Books – Dag 9, trodde inte jag skulle gilla men gjorde’t

Day 9 –  A book you thought you wouldn’t like but ended up loving.

Nu skjuter jag lite bredvid mål här, men det är för att jag inte kommer på att jag någonsin läst en bok jag inte trott jag skulle gilla och sedan älskat den.

Däremot har det såklart hänt är att jag har varit skeptisk till en bok på grund av att den blivit så massivt hajpad, men sedan har jag gillat den. Detta gäller till exempel Harry Potter-serien och älskade En man som heter Ove.

För bortåt tio år sedan lånade jag en bok av en släkting, mest för att vara artig, som jag inte trodde skulle vara något för mig men som sedan visade sig vara helt ok (men jag älskade den inte): Judith Merkle Riley – En vision av ljus. Jag minns inte så mycket mer av handlingen än att den handlade om en jordemoder på 1300-talet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s