Bokstavsutmaning: Ö

Nu har Malin bara svåra bokstäver kvar i A-Ö utmaning! Attans…

Författare på Ö:

Klas Östergren som har skrivit bland annat Gentlemen, som nu ska filmatiseras. Gentlemen är en av mina favoritböcker och Östergren har även skrivit uppföljaren Gangsters, samt novellsamlingen Med stövlarna på.

Bok på Ö:

Överenskommelser av Simona Ahrnstedt. Köpte den på rean, har hört mycket gott om både boken och författaren så den blir nog läst inom relativt kort.

Karaktär på Ö:

Här går jag bet. Igen! Det är mycket svårare att komma på karaktärer på en viss bokstav än att komma på författare och böcker. Men i någon bok, någon stans, borde det väl finnas någon som heter Örjan, Östen eller Öberg? Jag kommer bara inte på…

Annons

4 reaktioner till “Bokstavsutmaning: Ö

  1. Jag hade samma funderingar – det borde ju ha funnits någon Örjan eller liknande i någon bok? 🙂 Jag har för mig att en Örjan har funnits med som pojkvän/sambo i någon bok, men kan inte minnas vilken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s