30 Days of Books – Dag 2, omläsning

Dag 2: A book that you’ve read more than 3 times.

Jag är en omläsare av stora mått, så det är flera böcker jag läst tre gånger eller fler.

De flesta böckerna av Marian Keyes har jag läst fler än tre gånger (fast inte The Brightest Star in the Sky och This Charming Man). Douglas Kennedys The Pursuit of Happiness har jag också läst många gånger. Säkert minst fem!

Många Agatha Christies Poirot-deckare har jag också läst många gånger. Det spelar ingen roll att jag redan vet vem mördaren är, det är inte därför jag läser, utan för att få ta del av den mysiga stämningen. Vara med när Poirot dricker sin choklad och tvinnar sina mustascher.

Annons

2 reaktioner till “30 Days of Books – Dag 2, omläsning

  1. Kul att läsa om någon som läser om böcker! Gjorde det mycket som yngre men nu finns det ju så många böcker jag vill läsa att jag inte hinner läsa om :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s