30 days of Books – Dag 1, förra årets bästa

Långt om länge hakar jag på den här bloggutmaningen. Som bekant (?) spenderar jag ju lite mera tid i stallet än framför böcker och dator sedan någon månad tillbaka. Såhär kan det se ut då:

20130307-115706.jpg

Min häst är inte så förtjust i kameran. Men visst är hon söt? Ok, sidospår… Hur som helst tänker jag att det passar bra att hoppa på ett 30-dagars utmaningståg för att hålla bloggandet uppe. Fast det blir nog inte helt lätt, en del frågor blir nog riktigt kniviga!

Dag 1 i 30 Days of Books är The best book you read last year – förra årets bästa bok helt enkelt.

Jag skrev lite om de bästa 2012 i ett tema-trio inlägg. Jag tycker det är svårt att betygssätta och rejta böcker, så då blev det fem böcker på en delad första plats; Torka aldrig tårar utan handskar 1. Kärleken av Jonas Gardell, Mina Fräknar av Sofia Hallberg och trilogin om Victoria Bergmans svaghet: Kråkflickan, Hungerelden och Pythians Anvisningar av Jerker Eriksson och Håkan Axlander-Sundquist.

Nu har böckerna sjunkit undan lite  men jag har fortfarande svårt att säga vilken som är bäst…

Men till sist får det nog bli en trilogi: Kråkflickan, Hungerelden och Pythians Anvisningar av Jerker Eriksson och Håkan Axlander-Sundquist. Spännande böcker som kryper in under skinnet, rekommenderas!

Annons

3 reaktioner till “30 days of Books – Dag 1, förra årets bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s