Oops, I did it again…

Jag skulle bara ha tag i The Fault in our Stars av John Green som min bokcirkel ska läsa, men så var det fyra för tre…

20130220-174656.jpg
… och då fick Sara Lövestams Tillbaka till henne, Elin Wägners Norrtullsligan och Chimamanda Ngozi Adichies Det där som nästan kväver dig också följa med hem!

Tidigare var jag in på Myrorna och få fick även En halv gul sol hoppa ner i väskan, för det facila priset 10 kr.

För övrigt har jag kollat runt lite mer på bokreorna på nätet, men inte känt mig så lockad. Men jag funderar på att hänga på låset kl. 7 på morgonen när rean börjar på Akademibokhandeln. Vore lite mysigt!

Annons

4 reaktioner till “Oops, I did it again…

  1. Jag känner igen det där haha 🙂 Gillade verkligen Sara Lövestams Udda. Hennes andra två böcker står i bokhyllan, men det har inte riktigt blivit av att läsa dem än… för många recensionsex. skyller jag på!

    Jag har en tävling på min blogg förresten om du är intresserad, priset är biobiljett till Beautiful Creatures. Kika gärna in (sista tävlingsdag är imorgon)! http://fantasy03.blogg.se

  2. Jag känner igen det där haha 🙂 Gillade verkligen Sara Lövestams Udda. Hennes andra två böcker står även de i bokhyllan, men det har inte blivit av att läsa dem än. Skyller på recensionsexen som tar upp mitt nattduksbord för tillfället!

    Jag har en tävling på min blogg förresten om du är intresserad, priset är biobiljett till Beautiful Creatures. Kika gärna in (sista tävlingsdag är imorgon)! http://fantasy03.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s