Böcker om läsande

I veckans bokbloggsjerka frågar Annika efter böcker om läsande.

Michael Endes Den oändliga historien handlar delvis om en pojke som får tag i en bok som heter just så och hamnar liksom i handlingen. Jag har både läst boken och sett filmen, men det var länge sedan nu, men minns båda som bra!

Högläsaren av Bernhard Schlink har filmatiserats och blivit The Reader. Jag har varken läst eller sett den dock.

Annons

11 reaktioner till “Böcker om läsande

  1. Den här omgången var svår, antingen har folk tagit Den oändliga historien som exempel eller också hittat en skruvad infallsvinkel som jag själv gjorde. Men jag borde nog titta närmare på den boken eftersom så många läst den och gillat den. Kul att den dyker upp överallt. Har inte hört om den sen jag hörde ledmotivet till filmen för hur länge sen som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s