Pimp My Books!

Jag har varit i Barcelona på långhelg med en kompis och det var verkligen toppen! Jag har varit där flera gånger förut men det finns alltid ”nya” saker att se och jag vill gärna åka dit flera gånger. Vi åkte turistbuss, åt picknick i Parc Guëll, gick och drog på stan, drack kaffe, cava och beundrade den allerstädes närvarande arkitekten Antoni Gaudis verk (länk till Wikipedia). Vi gick in i Casa Batlló och det var helt fantastiskt. Jag kan verkligen rekommendera ett besök i Barcelona om man inte varit där!

Självklart shoppade jag lite boksaker… Min spanska har väldigt stor förbättringspotential så jag köpte inga böcker på spanska, men väl lite bokmärken:

barca bokmärken

Underst ligger bokmärken i aluminium (tror jag) från Vincon, en spansk designbutik med ENORMA lokaler. Pilarna i glada färger och linjalen med förstoringsglas köpte jag i en bokaffär, och det Gaudi-inspirerade dubbelsidiga bokmärket med magnet köpte jag i Parc Guëll.

I bokaffären köpte jag även en hållare, Gimble:

gimble

Hållaren och linjalen i samspel:

gimble och linjal

För övrigt har Erotika/Romance-tåget kommit till Barcelona också: EL James, Sylvia Day…

romance i barca

En bokpyjamas kanske kan komma väl till pass om man inte vill visa vad man läser? En blommig, månne?

bokpjamas

Annons

En reaktion till “Pimp My Books!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s