Ex Libris, här kommer jag!

Snart kommer jag vara med Ex Libris-stämpel! För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om min önskan att skaffa en Exlibris-stämpel. Jag har letat och googlat lite men att hitta den perfekta Ex Libris-stämpeln visade sig inte vara svårare än att gå ut i den så kallade verkligheten och in genom dörren till Stämpelbutiken! Det jag är ute efter tror jag på fackspråk kallas för en vitpräglingstång. Det är alltså inte en stämpel med färg utan en tång som klämmer åt och präglar pappret.

Den ska ge ett runt avtryck och nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska ha någon symbol eller figur i centrum av avtrycket och hur den ska se ut i så fall. Sedan är det bara att beställa tången (hosta upp vad det kostar) och börja stämpla! Lyckan är gjord!

Annons

4 reaktioner till “Ex Libris, här kommer jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s