Serieroman i tidig julklapp

Kul att Posten delade ut även idag – jag fick nämligen ett bokpaket!

Två av mina favoritförfattare är Denise Mina och Stieg Larsson. Vad kan då vara bättre än de tu i skön förening? Grafiska romaner har jag inte läst så många, nog bara en faktiskt: A sickness in the family där just Denise Mina skrivit manus. Jag recenserade den här.

Norstedts ska ge ut Millennium-triologin som serieromaner nu, två för varje vanlig bok. Denise Mina har bearbetat Stieg Larssons manus och vad jag förstår så är det Leonardo Manco och Andrea Mutti som tecknat. Och idag fick jag alltså den första delen av Män som hatar kvinnor!

mänsomhatarkvinnor

Snygg va?!

Det lustiga är (och det är nog en unik händelse i sig) att min man snodde åt sig boken och började läsa! Han läser inte mycket alls, har helt enkelt inte ro att sitta still, men han gillar ljudböcker och serieromaner. Jag hann bläddra lite i den och gillade vad jag såg dittills. Själva storyn har jag ju både läst och sett på film flera gånger men jag tycker den är bra, så det ska bli spännande att läsa denna.

Annons

2 reaktioner till “Serieroman i tidig julklapp

  1. Men åh vad spännande! Kan kanske bli likadant med min man (fast Stieg Larsson-trilogin är en av de jämförelsevis få böcker han läst sedan han slutade på KTH och bestämde sig för ratt han läst tillräckligt;). Berätta så snart du läst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s