Mac-apär och plätt-Letto

Det har varit teknikskifte hos Books ABC i veckan!

Sedan gammalt har jag varit ett Mac/Apple-fan, men av någon anledning har jag växlat mellan Mac och PC de senaste fem datorerna jag har haft. I helgen började så min Dell att lägga ner verksamheten. Julstress? Vinterdepression? Vad vet väl jag. Eller så har den känslor och har förstått att jag under hösten har hyst varmare tankar inför en MacBook Air. Dellen fungerar fläckvis fortfarande och jag har hunnit göra en back-up på det viktigaste (tror jag).

Så i måndags åkte jag och shoppade sagda Mac och befinner mig fortfarande i nykärlekens välsignade stadium – ni vet, när man längtar hem från jobbet för att få spendera tid framför den vackra silvermattgråa skapelsen och njuta av den användarvänliga designen.

Jag gillar ju teknik och efter lite velande slog jag till på en läsplatta. En dedikerad bokplatta alltså, en surfplatta finns redan i hushållet men den är det ju inte bara jag som vill använda. Och en läsplatta sägs ju vara skönare att läsa från eftersom skärmen är matt och inte bakgrundsbelyst. Så nu har jag fört över de e-böcker jag vann från Marcusbiblioteket till Letton och även ett manus som ska recenseras till smidiga lilla Letto.

Så idag passar det finfint att bli lite långledig när jobbet är klart!

Jag ska vara hemma och umgås med maken, goda vänner, klappa katter, hästar och just precis – LÄSA! Både analogt och digitalt. Bara för att jag kan.

God helg på er!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s