Bokcirkeldags? Snarare snöstormsdags…

Jag är med i en liten bokcirkel och ikväll skulle vi ha diskuterat Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar 1. Kärleken över en trevlig middag. Snöstormen satte tyvärr stopp för mitt deltagande, men mina bokcirkelkamrater kan träffas ändå. Jag får vara med via bloggen!

Vad jag tyckte om Kärleken kan man läsa här. Jag är ganska fascinerad över debatten som väckts, att den blivit så omfattande. Det är bra, vi måste nog prata mer om det som hände, hur man hanterade det och vad man drar för lärdomar.

Jag tyckte det var upprörande att läsa om titeln, sjuksköterskan som fick tillsägelse när hon torkade tårar utan handskar. Men när jag tänker vidare på det är det väl i och för sig förståeligt – om man inte vet hur en dödlig sjukdom smittar måste man vara försiktig. DN:s Hanne Kjöller skrev om det här.

Men hur mycket man än håller på basala hygienrutiner måste man ändå vara human. Det handlar kanske inte lika mycket om vad man gör som hur man gör det?!

Jag tyckte att Kärleken var väldigt bra och ser fram emot att läsa del 2,  Sjukdomen, som kommer ut i början av januari!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s