Bokbloggsjerka 23-26 november

I Annikas  bokbloggsjerka denna helg ska vi lista tio favoritförfattare. Det kändes nästan lite fuskigt för mig för jag har ju redan en sida på bloggen med favoritförfattare… Jag har dock modifierat den lite till detta inlägg.

Här kommer de, utan inbördes ordning, med min favorit (åtminstone just för stunden) inom parentes:

1. Curtis Sittenfeld (Prep)

2. Peter Robinson (En ovanligt torr sommar)

3. Denise Mina (Garnethill-triologin)

4. Marian Keyes (Anybody out there?)

5. Douglas Kennedy (Pursuit of happiness)

6. Louise Boije af Gennäs (Stjärnor utan svindel)

7. Lisa Jewell (The truth about Melody Browne)

8. Sophie Kinsella (The undomestic godess)

9. Agatha Christie (Skospännet)

10. Donna Tartt (The secret history)

Annons

17 reaktioner till “Bokbloggsjerka 23-26 november

  1. Jag gillar också Marian Keyes ”Anybody out there” 🙂 Sophie Kinsella är underbar och Peter Robinson är också en favorit hos mig men han hamnade inte på min lista den här gången.

    1. Gillar just The secret history mycket, hennes andra bok The little friend tyckte jag inte var särskilt bra. Men jag ska läsa om den någon gång tror jag, och se om den fastnar då.

  2. Åh jag känner att jag måste läsa Anybody out there? och The undomestic godess. Har haft lite svårt för chick-lit så jag gav mig själv en utmaning för nån månad sedan att läsa då bland andra Kinsella och Keyes. Däremot var jag inte jätteimpad av dom böckerna jag läste av dom i min utmaning. Så ska lägga till dom här två på min lista 🙂 Tack för tipsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s