Austen-månad: Inte bara Austen…

Trots att det är Austen-månad får Jane Austen stryka på foten lite, litegrann. Jag har nämligen fått några intressanta recensionsexemplar att bita i. För någon vecka sedan fick jag hem Essie Fox Sömngångerskan. Sedan (eller om det var innan) blev jag tipsad om Nicole Krauss och hittade Kärlekens historia av  på jobbets bibliotek och nu damp ett recensionsexemplar av Djävulslust av Alexia K ner i brevlådan.

Jag håller på att läsa Death comes to Pemberley av P.D. James och har väl kommit en tredjedel kanske. Att läsa ska ju vara roligt och lustfyllt så nu tänker jag läsa vad jag är sugen på helt enkelt! Jag håller mig ju ändå till Austen-månaden genom att läsa Death comes to Pemberley.

Se där, köpslående med sig själv a la Books ABC! Behöver du en (dålig) ursäkt eller bortförklaring, kontakta mig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s