Boktjuven stjäl min läslust!

Jag har haft ett dåligt läsflow på sistone. Läste ganska nyligen ut Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald och hade ganska höga mys-förväntningar men blev faktiskt lite besviken. Många intressanta karaktärer, men jag tyckte den var lite småtråkig faktiskt.

Sedan gav jag mig i kast med Boktjuven av Markus Zusak, vilket är en bokcirkelbok. Har hört mycket gott om den, men det här med döden som berättare är inte riktigt min grej tror jag. Den lockar mig inte alls till läsning, jag slögooglar, facebookar, instagrammar och stirrar ut i luften istället för att läsa. Lägger ner den ett tag, kanske funkar den bättre under semestern? Men allt passar ju inte alla heller.

Så nu är frågan om jag ska läsa Curtis Sittenfelds Sisterland eller Jill Mansells The Unpredictable Consequences of Love. Eller något annat. Vill läsa Elly Griffiths The Outcast Dead allra helst men den har jag inte. Dags för en bokbeställning kanske men det känns så fånigt att bara beställa hem en enda bok. Och jag vet inte vad mer jag ska beställa? Jag vill bli swept away! Tipsa gärna! 

Annons

8 reaktioner till “Boktjuven stjäl min läslust!

  1. Men åh. Har ju hört så mycket gott om Boktjuven och har tänkt läsa den i sommar. Jag är dock lite skeptisk att den är något för mig. Har precis läst ut De utstötta och den var verkligen bra. Med hjälp av den kan du nog få tillbaks lässuget.

  2. Boktjuven gillade jag verkligen, men det var något år sedan jag läste den nu. Annars känner jag helt igen mig i att det är något som gör att läsningen går segt. Jag påbörjar den ena boken efter den andra men inget lockar till vidare läsning. Tur att man vet att förr eller senare kommer läsflowet tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s