Bokbloggsjerka: Tunnisar

I veckans jerka frågar Annika  efter riktigt bra böcker under 100 sidor eller där omkring.

Jag har nog inte läst så många så pass tunna böcker faktiskt, och heller inte så många jag kan rekommendera. Även om det låter härligt när Annika skriver om att läsa ut en bok på några timmar… Ofta vill jag nog leva mer i böckerna än så och det är nog just därför jag  inte gillar noveller något vidare.

Efter att ha konsulterat mina älskade Numbers-ark (som Excel fast för mac) hittar jag en tunnis jag verkligen kan rekommendera: Elin Wägners Norrtullsligan. Med sina 129 sidor får den väl duga?

Annons

7 reaktioner till “Bokbloggsjerka: Tunnisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s