Vilken tråkig bloggare jag blivit!

Här är det glest med uppdateringarna. Jag läser lika mycket (eller lite) som förr men av någon anledning kommer jag mig inte för med att blogga speciellt ofta längre. Jag har fem orecenserade böcker på hög, varav två recensionsex som jag verkligen gillade så varför jag inte lyckas skriva de där recensionerna vet jag inte.

Allting har väl sin tid. Kanske upphör bloggandet helt från min sida snart? Vem vet. Först ska jag i alla fall recensera Supernova och Projekt längtan av Marika King! Jag gillade dem verkligen och trots att jag hade lite svårt för huvudpersonen Lisa i början (så intensiv, ambitiös och aningslös!) kom jag att gilla henne mer och mer.

Nej, sista ordet är nog inte skrivet av Books ABC än, men nu blir det en period av läsa vad jag känner för utan hänsyn till utmaningar, utgivningar eller borden. Så får vi se om bloggaren vaknar till liv sedan!

Tills dess: ut och njut av vårsol, blommor och blader!

Annons

2 reaktioner till “Vilken tråkig bloggare jag blivit!

  1. Bloggandet går i vågor för oss alla! Ibland är det tiden som styr och ibland lusten. Jag kan emellanåt vara sugen på att ”bara” läsa en bok men sen finns det ändå en liten del av mig som inte tycker att en läst bok gills om den inte finns nedtecknad. Det är ju ändå så roligt att kunna bläddra bland gamla recensioner och se vad jag tyckte då! Samma del av mig tycker förresten att ingen sprungen eller cyklad km heller gills om de inte loggas med hjälp av gpsklocka eller cykeldator! Låt du bara bloggen bero och tänk på att du faktiskt har en hel tidskrävande häst att ta hand om. Snart kommer din blogglust tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s