Ordning och reda med Numbers

I veckans jerka undrar Annika: Hur håller du reda på alla böcker som du har läst? Förlitar du dig helt på din blogg eller har du en backup plan att dela med dig av?

Jag skriver ner alla böcker jag läst i ett Numbers-dokument (excel fast för Mac). Förutom vilken bok noterar jag bland annat var den utspelar sig, var författaren kommer från och när den utspelar sig.

Ordning och reda!

Annons

33 reaktioner till “Ordning och reda med Numbers

  1. Jisses, så organiserad du är! Själv kör jag med taktiken ”äh, det minns jag nog i huvudet” … Needless to say, jag glömmer bort en hel del. 😛

  2. Jag gör sådana sammanställningar en gång varje kvartal för att kunna göra en kvartalssammanfattning på bloggen, fast jag har ett worddokument. Kan verkligen inte hantera Excel … 🙂

  3. Jag är hopplös på att komma ihåg vad jag läst. Händer ofta att jag köper en ny bok och efter några kapitel inser jag att jag redan läst den… Jag behöver hjälp för minnet. Jag kör excel, funderar på Book Collector och numer recenserar jag alla böcker jag läser på min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s