Jill Mansell – Don’t Want to Miss a Thing

Feelgood i pittoresk engelsk by!

dont want to miss a thing

Större delen av den här härliga historien utspelar sig i den engelska byn Briarwood, någonstans i närheten av London. Det är verkligen den typiska engelska mysiga byn, komplett med pub, café och byoriginal. Verkar väldigt mysig…

Dexter Yates är en player, en charmig stadskille som jobbar mycket, festar mycket och har en lång rad romanser. Men så dör hans syster mycket plötsligt och i sitt testamente överlåter hon vårdnaden om nio månader gamla Delphi åt Dexter. Efter inledande tvivel på sin förmåga (och kanske vilja) att ta hand om ett barn, bestämmer han sig för att försöka och lyckas övertyga de sociala myndigheterna att han är lämplig.

Det är då han flyttar till Briarwood där han nyligen hade köpt ett litet fritidshus. Som granne har han Molly Hayes som försörjer sig på att rita serier. Efter deras komiska inledande möte kommer de riktigt bra överens, men Dex måste lära sig ett och annat om livet som icke-playboy bara.

Det finns fler färgstarka karaktärer i byn, Frankie med det lyckliga äktenskapet och det mysiga kaféet och hennes tonåriga dotter Amber lär vi känna ganska bra. Lois som driver puben The Saucy Swan är också intressant att läsa om.

Den här historien har flera olika kärlekshistorier i sig förutom den uppenbara. Allt är inte frid och fröjd hela tiden heller, även om det ibland kan bli lite väl putte-nuttigt. Men jag gillar boken, den lämnar mig med en varm känsla i hjärtat och magen och jag kan varmt rekommendera den om du vill tråna efter kärlek och engelska byar!

Köp den på Adlibris, Bokus eller CDON till exempel.

Don’t Want to Miss a Thing, 420 sidor (pocket) Headline Review 2013

Annons

2 reaktioner till “Jill Mansell – Don’t Want to Miss a Thing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s