Jojo Moyes – Livet efter dig

Den här boken var så hypad att den fick ligga till sig i bokhyllan i sju månader innan jag kom mig för att läsa den. Men jag instämmer med de andra i hyllningskören – vilken bok!

livet efter dig

Louisa Clark, Lou även kallad, bor fortfarande hemma och måste hitta ett nytt jobb efter att kaféet hon jobbat på har stängt. Hon testar en serie skitjobb innan hon något motvilligt tar anställning som personlig assistent åt Will Traynor.

Will var ovanligt fysiskt aktiv, besteg berg och sådant, jobbade som aggressiv affärsjurist och hade den ena blonda flickvännen efter den andra, innan han skadades i en motorcykelolycka. Nu är han ryggmärgsskadad och bitter och vill  göra slut på sitt liv.

Lou ger sig den på att Will ska få tillbaka sin livsgnista, men lika mycket har Will gett sig den på att avsluta sitt liv på en schweizisk självmordsklinik. Hon läser på om ryggmärgsskador och försöker hitta på olika aktiviteter som ska få Will att se på livet på ett annat sätt, och vilja komma tillbaka till det.

Åh, jag tycker verkligen så mycket om personerna i den här boken! Självklart Lou och Will, men även Lous galna familj. Det är en ganska annorlunda, och väldigt gripande, historia om kärlek. LÄS!

Läs även Malins mycket personliga recension, och vad Pocketpinglorna och Feelgoodbibliotekarien tyckte.

Köp boken på Adlibris, Bokus eller CDON till exempel.

Livet efter dig (Me Before You) 312 sidor (pocket) Printz Publishing 2012

Annons

4 reaktioner till “Jojo Moyes – Livet efter dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s