Mina bokliga löften inför 2014

I årets sista bokbloggsjerka hos Annika ska vi svara på vad som kommer bli våra bokliga löften inför 2014.

Jag har faktiskt inte tänkt på det än! Men jag tror att jag kommer försöka göra en avvägning mellan mera lustläsning och mera varierad läsning. Men hur ska det gå till?! Efter höstens tunga giftträdsbibel (recension kommer snart, typ i morgon) är jag både mera peppad på att läsa utanför boxen OCH på att läsa mera hemtama saker. Som deckare och chick-lit…

Lösningen blir nog en väl avvägd boktolva och någon form av världsdelsutmaning. Och kanske, kanske ett läsmål också. Men jag vet inte om jag vågar sätta upp 100 som mål…

Annons

9 reaktioner till “Mina bokliga löften inför 2014

  1. Jag sätter som mål att bli bättre på att variera mitt läsande, genom att till exempel vara med i utmaningar, och att beta av mina hyllvärmare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s