En bokbloggare går på modeshow!

I går gjorde jag något helt nytt! Jag var på teveinspelning!
Inte vilken teveinspelning som helst heller, utan Trinny & Susannah stylar om Sverige!

Det är ett av mina absoluta favorit-teveprogram och det enda jag kommer sakna när vårt dyra och sällan använda teveabonnemang går ut efter uppsägningstiden… (Vi tittar för lite på teve, inte värt det…)

När Trinny & Susannah är i farten är det ingen som ska banta, operera näsan eller få nya fasad-tänder. Det handlar bara om att klä sig rätt för sin kroppsform. Eller bara, förresten…

Min underbara kollega fixade biljetter till inspelningen och vilken perfekt inledning på semestern det var! Utan att avslöja för mycket kan jag ändå säga att jag hade träningsvärk i smilbanden på vägen hem och var väldigt varm i hjärtat.

Alla människor kan vara skönheter. Alla!

Med de visdomsorden (djupt så det förslår) tar jag lite bloggpaus tror jag. Jag har semester och ska ge mig på Game of Thrones-böckerna av George RR Martin. Eller så blir det Gillian Flynn först… Eller Cornelia Read… Eller…

Vi ses!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s