Nästa logiska val

Eftersom jag (fortfarande!) håller på kollar igenom den amerikanska teveserien Gilmore Girls kändes det ju logiskt att läsa Lauren Grahams debutroman Someday, Someday, Maybe. Den handlar om Franny, som försöker försörja sig som skådespelare i mitten av nittio-talet i New York. Hon har fått sitt namn (Frances, Franny) efter romanen (eller short storyn) Franny and Zooey av JD Salinger. Franny och hennes ena lägenhetskompis Dan pratar en hel del om JD Salingers Franny och då blir jag såklart lite nyfiken.

Så då känns det ju väldigt logiskt att efter Someday, Someday, Maybe läsa just Franny och Zooey av JD Salinger. Jag har för mig att jag givit mig på att läsa den tidigare, men tyckte inte den var så bra. Men nu har jag en lite annorlunda ingång i den, så nu kanske den blir utläst.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s