Halvårsrapport

Nu har halva 2013 gått! Och fort har det gått, också. Med böckerna till hjälp har jag rest lite överallt under dessa sex månader:

Bok karta Q 1 o 2 2013

Lite mer varierat kanske man kunde ha önskat sig? När jag nu är ”duktig” (enligt min egen definition) och läser böcker som utspelar sig i Afrika, kan jag inte besöka fler länder än Nigeria då? Och läsa en som utspelar sig i typ Pakistan istället för två i Afghanistan? Jaja, det finns tid för förbättring! Innan året är slut ska jag banne mig läsa en bok som utspelar sig i Sydamerika! Minst.

Om en bok utspelar sig på flera ställen sätter jag en nål på varje ställe. Australien-nålen är kanske lite fuskig förresten – det är Jellicoe Road som jag inte läste ut. Men jag var ju där ändå. Kan man säga.

Hur går det med utmaningarna då?

I början av året satte jag upp som mål att jag skulle läsa 80 böcker under året. Och jag är på god väg med mina 49 hittills lästa! Det känns bra.

Boktolvan – här har jag föresatt mig att läsa en i månaden, och det har jag faktiskt gjort!

Novellvågen – den går väl sådär, har inte läst någon novell sedan i april.

Författarfemman går bra, med viss övervikt åt Elly Griffiths…

Klassiker blev det några lästa, men inte de jag hade tänkt mig från början.

Annons

3 reaktioner till “Halvårsrapport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s