Tematrio om presenter

I veckans tematrio vill Lyran att vi ska lista tre böcker vi gett eller fått som present.

Hm. Jag ger inte bort böcker så himla ofta tror jag… Svårt att veta vad folk läst och inte. Och samma är det väl med mig! Men jag tycker om att få böcker i present, de blir lite speciella då.

1. Torka aldrig tårar utan handskar 1. Kärleken av Jonas Gardell gav jag till min faster i julas.

2. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson fick jag en som jag är handledare för på jobbet. Jag fick även en flaska fint vin, en påse med hennes favoritchoklad och inte mindre än två kakor av min favoritchoklad! För att jag är så snäll… 🙂 Det lönar sig att vara handledare ibland! Jag blev så glad för den presenten!

3. Min svärmor brukar ge mig böcker ibland. Till någon födelsedag fick jag Liza Marklunds Du gamla du fria. Det är många som inte gillar Marklund har jag förstått men jag tycker hon skriver helt ok spänningsromaner. När jag hade opererat ögonen och låg med solglasögon i ett rum med dubbla gardiner här hemma så lyssnade jag på flera av Marklunds böcker – det var helt perfekt.

Annons

8 reaktioner till “Tematrio om presenter

  1. Det är sällan jag får en bok – om det händer så är det ofta fackböcker som typ floror och vandringsleder i Bohuslän… Det mesta skönlitterära som jag vill läsa skaffar jag själv 🙂

  2. Jag får inte böcker i present längre, eftersom jag redan läst det mesta, eller inte är intresserad av det som ges… Jag tycker oxå Liza Marklund skriver helt OK böcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s