Vad tycker ni om den nya kostymen?

Eller temat, som det heter. Hissa? Dissa?

Är det jobbigt att läsa inläggen när typsnittet har seriffer (de små fötterna på bokstäverna alltså)? Jag har för mig att den allmänna rekommendationen på webben är att det ska vara utan seriffer, men  blogginläggen är ju oftast rätt korta så det kanske går bra ändå?

Själv gillar jag bakgrundsfärgen, har inte hittat riktigt rätt nyans än kanske. Eller gillar ni vit mönsterfri bakgrund bättre?

Fick smak för mönstrad bakgrund när jag valde tema för min hästblogg, men tyckte inte att det temat passade bokbloggen.

Annons

14 reaktioner till “Vad tycker ni om den nya kostymen?

 1. Varje gång jag är här så tänker att jag borde kommentera det och varje gång undrar jag var jag är 🙂 Jag tycker om det, även om jag personligen har lite svårare för att läsa med serifer på skärmen, speciellt när det är smått. Precis som du säger så brukar ju inte inlägg vara långa romaner så det går nog bra ändå.

  1. Tack! 🙂 kul att höra vad läsarna tycker! När jag kommer till bloggar dör typsnitten är sans serif tycker ögat det är skönt, men jag tycker ändå att typsnitt med seriffer ser lite elegant ut 🙂

 2. Mitt tips till alla som har nån form av bild eller mönster som bakgrund: fixera bakgrunden! så blir man inte så sjösjuk när man skrollar 🙂
  Jag gillar den gröna färgen!

 3. Jag tycker det blev väldigt bra! Jag letade själv bland sådana teman som det här men jag hittade aldrig någon färg eller något mönster som jag gillade (jag är ganska kinkig). Kul att hitta till din hästblogg också!

  En annan sak som jag tänkt på vad gäller din blogg är att den tar lång tid att ladda, den kan nog faktiskt vara den bloggen (a de jag följer) som tar längst tid för mig att ladda. Vad det kan bero på har jag ingen aning om, du har ju inte en massa reklam eller så och det har inte förändrats i och med temabytet.

 4. Jag tycker att det blev jättefint! Jag gillar när det är lite bakgrundsfärg i marginalen, men inte om det blir för mycket mönster. Det här är precis lagom. Texten är kanske lite liten, men å andra sidan gör det inte så mycket när det gäller bloggar. Tycker faktiskt det är jobbigare om texten är för stor, för då ger de ett lite rörigt intryck.

  Jag har faktiskt också ”problem” med att din blogg tar lång tid att ladda. Undrar varför det är så? Du har ju inga konstigheter som borde ta tid att få fram.

   1. Fast det är inget stort problem, det är mer att jag har undrat varför det är så. Jättekonstigt, för du har ju som sagt inga konstigheter eller massa reklam eller så som kan göra det långsamt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s