Det har lossnat

Beklagade mig lite i påskhelgen över Flyga drake. Inte för att jag tyckte den var dålig, men för att jag tyckte att huvudpersonen Amir var så himla elak mot sin kompis Hassan. Blev så arg flera gånger att jag nästan slutade läsa.

Men i natt, med ”hjälp” av ett mycket elakt ryggskott som gjorde det svårt att sova, så har jag kommit in riktigt bra i den! Vet inte om jag vill tacka ryggskottet ändå, direkt… I så fall borde jag väl tacka vattendunkarna i stallet som jag lyfte på fel sätt. Eller min törstiga häst.

Hur som helst, nu är jag inne i boken och Amir har blivit trevligare. Fast han var fortfarande ett riktigt rövhål som barn.

Annons

3 reaktioner till “Det har lossnat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s