30 Days of Books – Dag 29, alla hatade, men jag gillade

Day 29 – A book everyone hated, but you liked.

Kan inte komma på någon här faktiskt.

Det närmaste jag kommer på, är en bok som för säkert bortåt 15 år sedan följde med någon tidning, Amelia var det kanske, och som jag gillade mycket. Författaren var en pseudonym och jag kommer inte ihåg vad den hette eller vem som gömde sig bakom den. Boken har jag för mig hette Harvest Moon eller något liknande. Minns inte riktigt vad den handlade om, men den påminde lite om Nora Roberts Montana Sky, har jag för mig.

Jag gillade den, men en kompis till mig tyckte den var urkass. Jag vet inte vad resten av världen tyckte dock…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s