30 Days of Books – Dag 23, fortfarande inte läst!

Day 23, A book you wanted to read for a long time but still haven’t.

Min att läsa-lista är lååång…

Men en bok som jag både varit väldigt sugen på, och känner att jag borde läsa (inte minst för alla rekommendationer från läsare jag ”litar på”), är Den vidunderliga kärlekens historia av Carl-Johan Vallgren. Jag köpte den på en bokrea för säkert minst tio år sedan, men jag har ännu inte kommit till skott. Men nu står den på min lästmaning ”boktolva” så jag hoppas att den blir läst i år!

Annons

2 reaktioner till “30 Days of Books – Dag 23, fortfarande inte läst!

  1. Älskade den boken när den kom! Men det har ju gått några år så vem vet vad jag skulle tycka idag? Troligen skulle jag fortfarande älska den! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s