30 Days of Books – Dag 10, favoritklassikern

Day 10 – Your favourite classic book

Åh, det måste bli Stolthet och fördom av Jane Austen!

Jag vet inte om någon annan klassiker har fått så många uppföljare och spin-offer? Många känner säkert sin Lizzie och Mr Darcy bäst genom BBC:s legendariska och fantastiska teveserie, så även jag. Jag är dock mycket glad över att ha läst boken också.

Men så finns det ju flera spinn-offer som sagt: Emma Tennants Pemberley, Seth Grahame-Smiths Stolthet och fördom och zombies och Jean Burnetts Who Needs Mr Darcy? jag hade ju tänkt plöja igenom alla dessa och några riktiga Austen i november förra året, men det kom lite annat emellan. Men de står ju kvar i hyllan!

Annons

6 reaktioner till “30 Days of Books – Dag 10, favoritklassikern

  1. Alexandra Potter har en bok som heter Me and Mr Darcy, som jag iofs inte har läst men namnet lockar till läsning. Allt med Mr Darcy i lockar. 🙂

      1. Jag är lite sugen på den faktiskt. Just nu har jag dock fastnat i en av hennes böcker. Jag vet inte varför för jag tycker egentligen att den är bra. Men den lockar liksom inte till vidare läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s