Barcelona-boktips, ja tack!

En till resa väntar mig, tjoho! Denna gång styr jag kosan till Barcelona med en kompis. I likhet med förra resan (till Gran Canaria) återvänder jag till ett hotell jag tidigare bott på. Det ligger så att man får gå på världens mysigaste (tycker jag i alla fall) gata när man ska inåt Ramblan och ta ett glas, shoppa eller äta. Jag gillar att återvända – både till böcker och platser. Det känns väl bra för ett kontrollfreak att veta vad man får…

Malin åkte till Barcelona för ett tag sedan och läste (tror jag i alla fall) Vindens Skugga av Carlos Ruiz Zafon. Funderar på att läsa den (står ju på min läsutmaning Boktolvan, haha) men om någon har något annat Barcelona-tips tar jag gärna emot det också! Har även Idelfonso Falcones Katedralen vid havet hemma. Den känns dock lite tjock (och så har jag läst ganska blandade omdömen om den) för att passa mitt humör just nu…

Någon som har läst något som utspelar sig i Barcelona och kan tipsa?

Funderar på om jag ska pausa min läsning av A Room Full of Bones av Elly Griffiths till förmån för Vindens Skugga. Bläddrade lite i den igår och det verkar som att den kan vara en bra Barcelona-uppladding!

Annons

2 reaktioner till “Barcelona-boktips, ja tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s