Bokpaketet gjorde min dag!

Jäkla förkylning. Den här huvud-i-blöt-bomull känslan? Den smög sig på igår och jag åkte hem för att kurera mig. Mycket te och frukt och bär hjälpte inte riktigt och jag känner mig rätt sänkt idag. Tråkigt. Och jag läste ut Gardells Sjukdomen igår kväll, vad ska jag läsa nu?!

Men vad händer?! Kära svärmor kommer ner till mig med bokpaket! Vi bor grannar och hon tyckte vår brevlåda såg lite full ut. Jag kom nog hem innan posten kom igår… Det var det hemliga bokpaketet från Bokia i Sundsvall som jag vann av Lotten. Hurra! Vilket fantastiskt paket med bara debutanter:

lottensbokpaket

Lev Grossmans Magikerna. Är inte så jättemycket för fantasy och recensionerna av Magikerna har inte tagit mig med storm, heller. Lotten har recenserat den här. Den får kanske vänta lite i hyllan, för:

Christie Watsons Små solfåglar långt borta blev jag riktigt sugen på! Passar min ambition att läsa mig runt världen, även om jag precis ”varit” i Nigeria med Lila Hibiskus.

Ia Genbergs Söta fredag hade jag helt missat. Kul!

 

Och så vinternumret 2 av Books and dreams. Sicket paket, va?!

Annons

9 reaktioner till “Bokpaketet gjorde min dag!

  1. Jag skrev upp mig för ett sådant där gratisnr av Books and dreams när den skulle lanseras men det kom aldrig så jag har inte provat den ännu. Magikerna tyckte jag ju sisådär om men Små solfåglar älskade jag. Läs den först du!

    1. Jag hade numret sedan innan – ska jag posta det till dig? Jag behöver ju inte två… Om du mailar mig din adress (min e-postadress finns under ”Om Books ABC”) så skickar jag tidningen till dig i nästa vecka!

  2. Kul att du gillade att få paket:-)
    Fantasy är inte min grej heller, men sen har jag stött på en del som jag gillar ändå. Just Magikerna var ju inte en av dem, men det är ändå många som gillar den. Små solfåglar gillade jag själv också.
    Bra om Books and dreams kommer till nytta också om du hade den redan!

  3. Jag är däremot intresserad av att läsa just Magikerna. Inte för fantasyns skull dock, men varit så mycket snack om den och jag gillar att hänga med i snackisar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s