Jag kan knappt bärga mig…

… tills jag får läsa Sjukdomen, del två i Jonas Gardells serie Torka aldrig tårar utan handskar. Jag har fått besked att den ska komma som recensionsexemplar (yay!) men den har inte kommit ännu (nay…).

Av böcker jag har hemma ser jag nog mest fram emot att läsa A room full of bones av Elly Griffiths. För jag vet ju att den kommer vara så bra! Nu läser jag nämligen Huset vid havets slut som ligger före i serien. Jag tror dock att jag ska dra ut lite på det och läsa något annat emellan. Kanske Lila Hibiskus av Chimamanda Ngozi Adichie eller Haren med bärnstensögon av Edmund de Waal. Jag började lite med den men har fastnat i förordet…

Lila Hibiskus vill jag läsa dels för att jag satte upp den på min läsutmaning ”boktolva” (se bannern) då jag vill bredda min läsning lite och inte bara läsa västerländskt. Och så har jag hört så mycket bra om den! Haren med bärnstensögon har jag också hört mycket gott om, och så är den nästa bok i min lilla bokcirkel.

Men varför berättar jag detta? Inte ”bara för att” denna gång utan för att Lotten frågar. Lottens Bokblogg fyller två år och hon har utlottning. Om man svarar på vilken bok man mest ser fram emot att läsa under 2013 kan man vinna ett hemligt bokpaket. En sådan chans måste man ju ta! 🙂

Till sist: Grattis Lotten!

Annons

En reaktion till “Jag kan knappt bärga mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s