Jag och min Letto

Det första jag läste på Letto var Ruths first Christmas tree – en gratis novell jag laddade ner. Det var också det första jag läste av Elly Griffiths och jag gillade det! Formatet var dock inte toppen på Letto, jag fick det inte att stämma riktigt. Det kanske inte var fel varken på formatet eller Letto – det kan ha varit SBR – Skit Bakom Ratten också.

Hur som helst.

Under nyårshelgen läste jag så de tre noveller som följde med Letto: Amanda Hellgrens Blå Linjer, August Strindbergs Måste och Johan Theorins Utgrävningarna vid Rälla Ödekyrka. De är i det vanliga läsplatteformatet epub och de fungerade utmärkt!

Jag är väldigt nöjd med Letto såhär långt. Skärmen är skön för ögonen och bläddrandet är smidigt. Fodralet gör det lite snyggare och skönare att läsa, faktiskt. Känns smidigt att läsa e-böcker på resande fot.

Letto

Letto är packad och redo när behovet uppstår! Förutom böckerna som följde med den, bland annat Marie Jungstedts Den sista akten och vinstböckerna Eldvittnet av Lars Kepler, 50 nyanser av honom av EL James och Grand final i skojarbranschen av Kerstin Ekman så har jag laddat ner Tunnare än blod av Åsa Nilssone och Sju jävligt långa dagar av Jonathan Tropper från nya e-boksajten Bokon. Det var smidigt att använda Bokon, utbudet var väl hyfsat men priserna fläckvis riktigt förmånliga.

Annons

3 reaktioner till “Jag och min Letto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s