Läsa ut-panik

Nyårsafton tjänar som deadline för lite allt möjligt.
Jag har gett mig den på att läsa ut The Summer Without Men av Siri Hustvedt 2012. Jag vill gilla den men halvvägs in gör jag inte det.
Och How to be a Woman av Caitlin Moran började jag med höstas men den har också blivit liggande. Den klämde jag de 200 sista sidorna på idag. Den var tänkvärd och fylld med roliga citat – jag kanske borde jag inte stressat igenom den men jag ville inte ha den liggande längre.

Det är inte så kul att läsa ut på ”tid” bara för att man känner att man måste, men det finns också en tillfredsställelse i att lägga en utläst bok åt sidan. För att skoja till det tänkte jag ta någon novell som kom med Letto-plattan i morgon också.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s