Johanna Nilsson – Gå din väg men stanna

Johanna Nilsson - Gå din väg men stannaSå äntligen fick jag sätta tänderna i en BRA bok! 229 snabblästa, intensiva, sorgliga, såriga ibland euforiska sidor läste jag på tåget mellan Göteborg och Helsingborg, kände mig lycklig ända till min slutdestination Malmö.

Gå din väg men stanna är en fristående uppföljare till Hon går genom tavlan, ut ur bilden och den hoppade in i min famn på Pocket Shop i Göteborg, fastän jag redan hade fyra romaner med mig. Det var länge sedan jag läste Hon går genom tavlan, ut ur bilden, men huvudpersonen Hanna har stannat hos mig och Johanna Nilsson har position som favorit hos mig.

I Gå din väg men stanna är Hanna 30 plus, författare med flera böcker bakom sig. Samtidigt har hon ångesten kvar, ångest och ätstörningar. Hon träffar Alex som inte är rädd för hennes problem. Han hjälper henne att rädda sig själv. Till slut träffar hon äntligen också en vettig läkare, och kanske kan hon äntligen få rätsida på sig själv.

Jag lider med Hanna under bokens gång och hade jag inte haft så mycket självbehärskning hade jag gråtit mig igenom de sista sidorna. Men av glädje.

Läs! Jag blev lycklig.

Gå din väg men stanna, 229 sidor (pocket) Månpocket 2011

Annons

3 reaktioner till “Johanna Nilsson – Gå din väg men stanna

  1. Jag har också Johanna Nilsson som en av mina favoritförfattare och Hon går genom tavlan.. var en av de första av hennes böcker jag läste. Ska spana in Gå din väg men stanna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s