…och boklängtet

Blev riktigt lässugen efter att ha läst en recension hos Fru E:s böcker här om dagen! Invisible City av Julia Dahl verkar vara en riktig pärla, en deckare som utspelar sig bland chassidiska judar i New York. Så vips, var den hembeställd!

När jag surfade runt på Adlibris hittade jag Kristina Ohlssons nya, ännu ej utkomna deckare Lotus blues som låter nästan löjligt bra! Jag har ju verkligen älskat hennes tidigare deckare med Fredrika Bergman i spetsen. Martin Benner, den nya huvudpersonen, låter också väldigt spännande.

.

IMG_0069.JPG

IMG_0070.JPG

Annons

2 reaktioner till “…och boklängtet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s