Bokbloggsjerka om boktrailers

I veckans jerka frågar Annika:
Boktrailers bli allt vanligare men det är ingenting jag själv brukar titta på, men frågan är hur du ställer dig till dessa och om det finns någon trailer/några trailers som du tycker att vi bör se?

Idag har jag inte ett kort och ett långt svar, utan bara det korta: Nej.

Jag brukar inte se boktrailers för jag har inte riktigt insett poängen med dem än, men det ska bli roligt att lösa vad andra tycker, kanske får jag input som gör att jag fattar galoppen!

Annons

17 reaktioner till “Bokbloggsjerka om boktrailers

  1. Haha jag fattar inte heller vitsen med boktrailers, eller jo ett sätt att locka folk att läsa boken genom att göra reklam för den på tv… Men nä ingenting som intresserar mig jag läser hellre andra bokbloggares åsikter om böcker 🙂

  2. Jag tycker det är lite kul med boktrailers. Jag som håller på om tipsar om böcker hela dagarna tycker att ibland har det mer effekt att visa en boktrailer, i alla fall för barn. Så ibland visar jag boktrailers när jag är i en klass och boktipsar. Om det är en bra boktrailer så brukar många bli sugna på att läsa boken.

  3. Verkar väldigt meningslöst med boktrailers tycker jag. Om de kan lägga så mycket pengar på marknadsföring borde väl förlagen också kunna satsa på bättre översättningar…

  4. Jag har faktiskt aldrig sett en boktrailer på tv, de jag sett har jag sett genom länkar på bokbloggar eller tillsammans med böckerna på adlibris gamla hemsida! Har inte tänkt på om de har dem på nya eller inte 🙂

  5. Har aldrig heller varit intresserad av trailers, men efter att läst alla svaren idag så har jag upptäckt att det faktiskt finns en del trevliga som skulle kunna locka mig till läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s