Å vad ska jag läsa nu?!

Med Åsa Larssons Svart stig utläst – vad ska jag läsa nu?

Ska jag helt koncentrera mig på Henrietta Lacks? Eller ska jag fortsätta med Åsa Larsson fastän jag egentligen känner mig lite mätt? Eller ska jag ge mig i kast med nästa bokcirkelbok (som genom en händelse också står på min boktolva) Den vidunderliga kärlekens historia av Carl-Johan Vallgren?

Eller kanske Wolf Hall? Eller Bodströms Populisten som jag lånat av svärmor? Eller Tove Klackenbergs Dömd på förhand?

So many books, so little time…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s