En smakebit på söndag – Dying Fall

Igår läste jag ut Dying Fall av Elly Griffiths och då jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska läsa härnäst bjuder jag på en smakebit från Dying Fall, kapitel ett, som inleds med att telefonen ringer hemma hos Ruth Galloway:

She decides to ignore it but Kate, her eighteen-month-old daughter, runs past her yelling ‘Ring! Ring!’ Kate picks up the phone and says clearly, ‘Piss.’ Cursing Cathbad, Kate’s Druid godfather, who has taught her the all-purpose salutation, ‘Peace’, Ruth snatches the phone away.
‘Hello?’
‘Ruth?’ It’s a woman and she’s laughing. ‘Did someone just say ”Piss”?’

Hihi. Dottern Kate är rätt kul tycker jag!

Läs fler smakebitar hos Flukten fra virkeligheten!

Annons

En reaktion till “En smakebit på söndag – Dying Fall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s