Av sentimentala skäl

Vilken bok behåller du av sentimentala skäl? Det var Fredagsfrågan hos Bokhora i fredags.

Det finns väldigt många skäl att behålla böcker för mig. Jag har svårt att ge en bok vidare (jag kastar aldrig böcker!) om jag fått eller ärvt den av någon, om jag har köpt den på något speciellt ställe eller till något speciellt tillfälle eller i någon speciell sinnesstämning. Eller om det är en särskild utgåva som jag gillar…

De andra böckerna behåller jag för att de är bra, ibland för att jag kommer vilja läsa om dem. Jag gillar att ha många böcker, det får mig att känna mig lycklig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s