Får Alan Banks ihop det? eller: hur hittade du hit?

Åh, det är så roligt att kolla sina sökmotortermer!

Jag tycker det är jätteroligt att jag har regelbundna läsare, folk som tittar in här varje dag och läser vad jag skriver! Det är till och med så att några följer min blogg genom WordPress, genom andra bloggföljarmanicker, på Facebook eller har mig som favorit. Jag rodnar i min ödmjukhet. Tack! Och fortsätt gärna… 🙂

Ibland kommer ju folk hit genom en slump också, när de har googlat/sökt på något de vill veta mer om. Ibland undrar jag dock hur det hampade sig att de kom till just mig?! Den vanligaste sökmotortermen är exlibris stämpel, det är väl inte så konstigt eftersom jag skrivit en del om min finfina exlibris vitpräglingsstämpel.

Men jag vet inte riktigt varför de som sökte på:

 • bärgning bok,
 • brillor,
 • vem har tecknat elin wägner exlibris,
 • liten julnovell kontraster,
 • doktor glas tror blint varje ord i helga gregorius,
 • bra liknelser ur trägudars land,
 • tarvar burman abc,
 • nya böcker 2013 katt,
 • ö c ä,
 • 9781405911825,
 • eller:
 • får alan banks ihop det?

Kom just till mig? Men tack för besöket!

Särskilt tackar jag för nya böcker 2013 katt och får alan banks ihop det? Jag ska försöka ta reda på hur det går för Banks…

Annons

En reaktion till “Får Alan Banks ihop det? eller: hur hittade du hit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s