Spännande vinst!

Jag vann ett hemligt bokpaket Lottens tävling med anledning av att hennes blogg fyllde två år härom veckan.

Books ABC tackar för vinsten, gratulerar igen Lottens bokblogg i efterskott på födelsedagen och Lotten själv på födelsedagen idag. Hurra!

Jag gillar ju paket, särskilt bokpaket och vad kan vara mer spännande än ett hemligt sådant?!

 

Jo. Det Lotten frågade om i sin tävling var vilken bok man mest ser fram emot att läsa i vår. Jag svarade A room full of bones av Elly Griffiths, Sjukdomen av Jonas Gardell, Lila Hibiskus av Chimamanda Ngozi Adichie och Haren med Bärnstensögon av Edmund de Waal. Av dessa har jag läst de två sistnämnda, och ska ge mig på Sjukdomen senare ikväll när jag läst ut Sju jävligt långa dagar av Jonathan Tropper.

Annons

2 reaktioner till “Spännande vinst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s