Plötsligt händer det…

… att jag vinner ett bokpaket! Jätteroligt!!!

Bokbloggarna har ju en egen insamling (bra initiativ Bokbiten!) till Musikhjälpen i P3, och Marcusbiblioteket hade en liten utlottning där man kan vara med om man bidragit till den (gå in och ge, vettja!). Marcusbibliotekets tävling blev jag tipsad om via Bokdivisionen (tack för det!). För övrigt är ju Marcusbiblioteket bloggambassadör för Bok- och Biblioteksmässan 2013.

Jag önskade mig hur som helst Eboks-paketet, som innehåller:

EL James 50 nyanser av honom

Lars Keplers Eldvittnet, och

Kerstin Ekmans Grand final i skojarbranschen.

Jag önskade mig det för jag har varit väldigt sugen på Ekmans bok. Jag har inte läst något av Kerstin Ekman ännu (tror jag) så det är väl dags! Hon åker nog upp på min läsutmaning 2013. EL James är jag lite nyfiken på (har hypen någon substans undrar man ju), men har inte så höga förväntningar på den och Keplers känner jag viss olust inför. Gillar inte Kepler men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Och utmana sig ska man ju!

Apropå E-böcker har Marcusbiblioteket gjort ett finfint test av Letto och Sonys bokplatta! Läs det här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s